Cafeteria

Nemt for den travle familie.

Korshøjhallens cafeteria er byens spisested for de aktive og travle idrætsudøvere i alle størrelser. Her tilbyder vi lækre og velsmagende menuer lige fra fastfood til salater. Personalet bag cafeteriet består af erfarne madkunstnere og et rigtig dygtig personale, der altid står parat til at hjælpe og servicere i cafeteriet.

Cafeteriet har efterhånden en del års erfaring med madlavning og servicering, så derfor er du altid sikret en god oplevelse når du stiller sulten hos os.

Kvaliteten er altid i orden og vi kvalitetssikrer vores mad jævnligt. Vi har hver dag fokus på servicen, som altid er i top – det skal føles som, du er hjemme og føler dig tryg, når du spiser hos os.

Private arrangementer

Skal du holde fest: Barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag eller lignende, så kom til os – så skaber vi, sammen med dig en fest du ikke vil glemme – så slipper du også for alt besværet og kan være gæst ved din egen fest.

Børnefødselsdage arrangeres i vores cafeteria og har flere menuer at byde ind med. Konceptet består af min. 20 børnemenuer fra 65 kr./barn. I det medfølger borddækning, service, saft, kage og oprydning – alt I skal gøre er at komme og nyde det, så klarer vi resten.

Man kan også leje hallen for fysisk aktivitet – det koster 250 kr. / time. Forskellige remedier kan også findes frem – vi finder løsninger, som kan dække dine ønsker og behov.