Motionscentret

Vær fysisk aktiv i centret

Korshøjhallens motionscenter er oplandets fortrukne fitness-sted. Hos os tilbyder vi hver dag fitness-redskaber der gør dig i stand til at være aktiv og komme i form. Personalet bag motionscentret kommer fra SMIFF09 og består af erfarne instruktører og et rigtig dygtig personale, der står parat til at hjælpe og rådgive i centret efter nærmere aftale.

Motionscentret har efterhånden en del års erfaring med motion og rådgivning, så derfor er du altid sikret en god oplevelse når du dyrker fysisk aktivitet hos os.

Vores maskiner og udstyr er altid i orden og vi kvalitetssikrer vores maskiner jævnligt. Vi har hver dag fokus på servicen, som altid er i top – det skal føles som, du er hjemme og føler dig tryg, når du motionerer hos os.

Fra første januar 2017 vil vi stå endnu stærkere, da vi lige nu er ved at afklare handlen omkring nyt cardio udstyr og træningsstationer af mærket Cybex – der vil blive informeret løbende om nye vilkår og muligheder fremad rettet her på siden

Motionscentrets åbningstider

Motionscentret holder selvfølgelig åbent i den passende tid, så du altid har mulighed for at komme forbi og være fysisk aktiv og komme i form. Det fungerer for vores faste medlemmer med en chip til døren og nye medlemmer kan kontakte SMIFF09’s dygtige instruktører og/eller centerlederen for hvorledes du kommer i gang.

Motionscentrets åbningstider er følgende:

  • Hverdage: kl. 5.30 til 23.30
  • Lørdag & Søndag: kl. 10.00 til 23.00

På helligdage holder centret lukket, men indehavere af chip er hjerteligt velkomne.

Onsdage fra 19.30 er SMIFF09´s instruktører til stede for råd og vejledning – passer denne tid ikke for dig er du velkommen til at kontakte centerlederen eller efterlade en note på opslagstavlen for en alternativ tid.